Έτος 2004-2005

2. Έτος 2004-2005

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΥΔΩΝΙΑ

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2005 έγινε στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΔΩΝΙΑ, Υψηλαντών 12, η παρουσίαση της δουλειάς των σπουδαστών του πρώτου, δεύτερου και τρίτου έτους της Δραματικής Σχολής που λειτουργεί στον χώρο του θεάτρου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας Θεάτρου ΜΝΗΜΗ στα Χανιά. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.
Συγκεκριμένα το πρόγραμμα είχε ως εξής:

Σάββατο 25 Ιουνίου

Α΄ έτος σπουδών. Μάθημα: Βασικές αρχές της Υποκριτικής. Σπουδή πάνω σε κείμενα της Δημοτικής και Σύγχρονης Ποίησης καθώς και στον «Κοινό Λόγο» της Έλλης Παπαδημητρίου.  Ώρα έναρξης 6.00 μ.μ.

Β΄ και Γ΄ έτος σπουδών. Μάθημα: Αρχαία Ελληνική Κωμωδία, ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ. Σκηνές και μονόλογοι από τα έργα Λυσιστράτη, Νεφέλες, Εκκλησιάζουσες και Θεσμοφοριάζουσες. Ώρα έναρξης 8.00 μ.μ.

Κυριακή 26 Ιουνίου

Β΄ και Γ΄ έτος σπουδών. Μάθημα: Αρχαία Ελληνική Τραγωδία. Σκηνές και μονόλογοι από έργα των ΑΙΣΧΥΛΟΥ, ΣΟΦΟΚΛΗ και ΕΥΡΙΠΙΔΗ. Ώρα έναρξης 7.00 μ.μ.

Την περίοδο 2004-2005 δίδαξαν στη σχολή:

Μιχάλης Βιρβιδάκης, υποκριτική
Θανάσης Κουτσογιάννης (Αναστάσης), κίνηση
Δέσποινα Πολλαναγνωστάκη, υποκριτική

 

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>