Έτος 2019-2020

Έτος 2019-2020
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΥΔΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουνίου, στις 8 μμ θα πραγματοποιηθεί στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΔΩΝΙΑ, Υψηλαντών 12, η παρουσίαση της δουλειάς των σπουδαστών του πρώτου, δεύτερου και τρίτου έτους της Δραματικής Σχολής που λειτουργεί στον χώρο του θεάτρου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας Θεάτρου ΜΝΗΜΗ στα Χανιά.

Λόγω της πανδημίας που δυστυχώς μας απειλεί ακόμα η παρουσίαση θα γίνει κεκλισμένων των θυρών και θα επιτραπεί μόνον σε έναν πολύ μικρό αριθμό φίλων το Θεάτρου να παρευρίσκονται αφού πρώτα δηλώσουν την συμμετοχή τους στο τηλέφωνο 6973005570 ή 2821092395. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 12 Ιουνίου. Ώρα έναρξης 8.00 μ.μ.
Α΄ έτος σπουδών
: Κοινός Λόγος της Έλλης Παπαδημητρίου και Δημοτική και Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση. Διδασκαλία Μιχάλης Βιρβιδάκης

Σάββατο 13 Ιουνίου. Ώρα έναρξης 8.00 μ.μ.
Β΄ και Γ΄ έτος σπουδών
. Ουίλιαμ Σαίξπηρ.  Διδασκαλία Μιχάλης Βιρβιδάκης. Σκηνές και μονόλογοι από τα έργα:  Άμλετ, Όπως αγαπάτε, Δωδεκάτη Νύχτα, Ριχάρδος Γ΄, Ιούλιος Καίσαρας, Βασιλιάς Ληρ, Ο έμπορος της Βενετιάς, Οι εύθυμες κυράδες του Ουίνδσορ, Οι δύο άρχοντες της Βερόνας.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>