Έτος 2009-2010

Έτος 2009-2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΥΔΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΔΩΝΙΑ, Υψηλαντών 12, η παρουσίαση της δουλειάς των σπουδαστών του πρώτου, δεύτερου και τρίτου έτους της Δραματικής Σχολής που λειτουργεί στον χώρο του θεάτρου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας Θεάτρου ΜΝΗΜΗ στα Χανιά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα επιτρέπεται μέχρι και την ώρα έναρξης της παρουσίασης. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 18 Ιουνίου. Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.

Α΄ έτος σπουδών. Μάθημα: Βασικές αρχές της Υποκριτικής. Διδασκαλία και υποκριτική: Μιχάλης Βιρβιδάκης. Σπουδή πάνω σε κείμενα της Δημοτικής και Σύγχρονης Ποίησης καθώς και στον «Κοινό Λόγο» της Έλλης Παπαδημητρίου.

Σάββατο 19 Ιουνίου. Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.

Β΄ και Γ΄ έτος σπουδών. Α΄ ΕΝΟΤΗΤΑ. Διδασκαλία και υποκριτική: Μιχάλης Βιρβιδάκης. Αρχαία Ελληνική Τραγωδία. Σκηνές και μονόλογοι από έργα των ΑΙΣΧΥΛΟΥ, ΣΟΦΟΚΛΗ και ΕΥΡΙΠΙΔΗ.

Διάλειμμα 15 λεπτών.

Β΄ και Γ΄ έτος σπουδών. Β΄ ΕΝΟΤΗΤΑ. Διδασκαλία και υποκριτική: Μιχάλης Βιρβιδάκης. Αρχαία Ελληνική Κωμωδία, ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ. Σκηνές και μονόλογοι από τα έργα Νεφέλες, Ιππείς, Εκκλησιάζουσες και Θεσμοφοριάζουσες.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>