Έτος 2013-2014

Έτος 2013-2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΥΔΩΝΙΑ

Την Κυριακή 22 καθώς και την Τετάρτη 25 Ιουνίου, στις 9.00 μμ θα πραγματοποιηθεί στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΥΔΩΝΙΑ, Υψηλαντών 12, η παρουσίαση της δουλειάς των σπουδαστών του πρώτου, δεύτερου και τρίτου έτους της Δραματικής Σχολής που λειτουργεί στον χώρο του θεάτρου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας Θεάτρου ΜΝΗΜΗ στα Χανιά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα επιτρέπεται μέχρι και την ώρα έναρξης της παρουσίασης. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 22 Ιουνίου. Ώρα έναρξης 9.00 μ.μ. Α΄ έτος σπουδών:

Κοινός Λόγος της Έλλης Παπαδημητρίου και Δημοτική και Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση. Διδασκαλία Μιχάλης Βιρβιδάκης

Τετάρτη 25 Ιουνίου. Ώρα έναρξης 9.00 μ.μ. Β΄ και Γ΄ έτος σπουδών.

Παρουσίαση των έργων «Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα» του Λουίτζι Πιραντέλλο και «Ζωολογικός κήπος» του Έντουαρντ Άλμπι. Διδασκαλία Μιχάλης Βιρβιδάκης. ές σκηνές, μονόλογοι και σονέτα του ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ. Διδασκαλία και υποκριτική: Μιχάλης Βιρβιδάκης.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν σκηνές και μονόλογοι από τα έργα Ρωμαίος και Ιουλιέττα, Βασιλιάς Ληρ, Ριχάρδος Γ΄, Οι εύθυμες κυράδες του Ουίνσδορ, Ιούλιος Καίσαρας, Χειμωνιάτικο παραμύθι, Όπως αγαπάτε, Οι δυο άρχοντες της Βερόνα, Ο έμπορος της Βενετίας, Δωδέκατη Νύχτα, Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας καθώς και μερικά από τα καλύτερα σονέτα του ποιητή σε μετάφραση Στυλιανού Αλεξίου.

foto1 what!

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>